Pages

Tuesday, November 30, 2010

Tidur berbantalkan lengan suami -Petua

Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki /suami boleh mengaktifkan hormon wanita / isteri sehingga mereka merasa damai dan tenang. Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki /suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.
Jadi isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal u all,(kalau masih ada dgn bantal busuk tu...peluk aje la..hihi) tapi tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi,(itu pun kalau selesa,jgn paksa juga kalu lenguh kepala tu..nati terkehel kang..) pastu..hampirkan hidung di celahan ketiaknya, tidak di nafikan u all akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang, ianya tanda bahawa bau phero suami u all sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon u all. (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)…mengikut dari segi FAKTA….….
Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.
Dan peringatan untuk lelaki/suami, jangalah shave ketiak ua ll togel, biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.
so buat isteri semua, u all praktikan ke tidur atas lengan suami?
dan Suami semua, adakah anda shave licin ketiak atau biarkan berbulu?
ha kalau da suami yang badan berbau....sebelum tidur tu...lap2 badan (kan tak elok mandi malam..) pakai deodorant dan pakai la losyen...(>__<)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...